mercredi 22 novembre 2017

Aliexpress kargo takip

Siparişinizin kargolandığına dair e-mail alıyorsunuz. DHL, Fedex, UPS ve TNT gibi uluslararası ekspres kargo şirketleri ve GLS, ARAMEX, DP TOLL vb. Merhabalar yukarıdaki resimde de görüldüğü üzere siparişinizi oluşturup ödemenizi yaptıktan sonra oluşturduğunuz sipariş bir gün içinde onaylanacaktır.


Details sütununda da satıcı kargo firmasıyla . Kendime Özgü Videolarımla Sizlerleyim Videomu Beğendiyseniz Beğenmeyi , Yorum Atmayı ve Kanalıma. Gönderinizin üzerindeki Barkod numarasını giriniz. Lüfen biraz bekleyip sayfayı tekrar güncelleyin. Gönderi ücretleri aşırı derece de yüksek olduğu için zaten hiç işiniz olmayacak. Deneyimlerim sonrasında şimdilik gönderi takibi ile alakalı aklıma gelenler bu şekilde.


Umarım faydalı bir rehber olmuştur. En azından aklınızda ufak . Bu kargo firmalarının arasında China Post ile yapılan dağıtımlar free shipping yani ücretsiz kargo seçeneği ile gönderildiğinden dolayı en çok kullanılan dağıtım yöntemi de China Post firmasının dağıtım seçenekleridir. Geçenlerde sipariş ettiğim adet spinning pen istanbula gelene kadar detaylı olmasa da takip edilebiliyordu. Autres résultats sur forum.


Fakat daha önceki gelen kargolarımının(ayrı ürün) aksine bu üründen ses seda yok. Düşün vize haftası öncesi aldıydım. Ayrıca sitede yer alan kargo takip kodu alarak başka sitelerden kargo takibi yapabilirsiniz.


Ayarlar bölümü var ve sipariş verdikten. Merhaba aliexpressten alışveriş yaptım daha gelmedi gün oldu sizce bu gün normal mi satıcı ile iletişime geçtim sürenin bitmesini beklememi söyledi gelmezse para iadesi yapacakmış yurt içinde takip de yapamıyorum aldıklarım ise toplam dolarlık kolyelerdi sizin en geç ne zaman geldi? Tracking Number yazan kısım sizin aliexpress kargo takibi numarasıdır. Bu konulardaki şikayetleri okuyun veya kendiniz yazın!


Aliexpress resmi sitesinin içinde otomatik kargo takibi yapabilirsiniz. Bazı ucuz ürünlerde takip numarası vermiyorlar. Takipli diye geçiyor ama.


Veriyorlar ama bu takip numarası yanlış oluyor. Doğru verilen takip numarasının sisteme işlemesi de bazen haftayı buluyor. Kargo takibini buradan yapabilirsiniz. Geçenlerde verdiğim siparişi örnek olarak verdiğim siteden bakabilirsiniz.


Ayrıca en son girilen takip numaralarını (taneden fazla için uygulama içi satın alma gerekir) hatırlar ve tekrar yazmak zorunda kalmazsınız. Uygulamanın benzerlerinden . Eğer kargo takip kodu olan bir ürün almış iseniz aslında bu kadar da zor ve abartılacak bir durum yok. Site üzerinden yaptigim alisveriste ürünlerin seller shipping method isimli. Urun gecen ayin ikisinde turkiyeye girdi. Buradan sonrasini takip edemiyorum.


Müşteriler için de yeni bir kargo takip sistemi duyuran firma, Kargom Nerede uygulaması ile harita üzerinden anlık kargo takibi özelliğini de müjdeledi. Bu sistem sayesinde mobil cihazlardan ve bilgisayarlar üzerinden sadece kargo takip numarası girilerek anlık olarak harita üzerinden takip yapılabilecek. NStuGywAY şu ürün siparişini verdim.


Sonrasında packageradar sitesi üzerinden sorgulama yaparak yeni takip.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Heat dissipation

De très nombreux exemples de phrases traduites contenant heat dissipation – Dictionnaire français-anglais et moteur de recherche de traduct...